Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Едно изключително оръжие - ANSCHUTZ 1727 (видео)

Едно изключително оръжие - ANSCHUTZ 1727 (видео)

vater Публикувана от vater | 24.01.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Едно изключително оръжие - ANSCH?TZ 1727 (видео)

ANSCHÜTZ 1727, това, което го отличава е линейният затвор, който осигурява изключително бързо презареждане и двустепенен Match спусък за впечатляваща повторяемост на изстрелите.

Линейният затвор е идентичен на този, използван в биатлона - болтът се заключва на място посредством 7 закалени стоманени топчета, когато е напълно затворен. Стоманените топчета се освобождават чрез кратко преместване на дръжката на болта, което позволява свръхбърз цикъл на действието.Неплъзгащата се дръжка на болта и късата дистанция позволяват невероятно бързи последващи изстрели. Бойната игла има ограничител, който я предпазва от повреда при суха стрелба. Здравата цевна кутия и дебелостенната цев осигуряват отлична точност при стрелба. Цевната кутия има две 11-милиметрови планки за закрепване на рингове за оптика. Болтът може да бъде отворен, когато оръжието е на предпазител. И освен това може да бъде разредено.ANSCHÜTZ 1727 се предлага и за лява ръка и е с възможност за поставяне на дулен компенсатор. Спусъкът е с тегло от 550 гр. и с възможност да се регулира положението му с 11 мм.

Карабината се предлага в кал. 17 HMR, който определено е най-иновативното въведение в областта на огнестрелните оръжия през последните няколко години. Известната прецизност и качеството на ANSCHÜTZ, съчетани с най-бързия малокалибрен патрон, дават най-доброто решение за лов на хищници с минимални поражения.Презареждането на карабината става само с едно движение на китката.

Линк: ЗАРИМЕКС

ВИДЕО: