Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Екипировки » Обувки OSORNO, подходящи за лов и риболов

Обувки OSORNO, подходящи за лов и риболов

vater Публикувана от vater | 20.05.2013
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Обувки OSORNO, подходящи за лов и риболов

Екстрем спорт е ексклузивен дистрибутор на ALPINA - голям и известен словенски производител с дългогодишна история на висококачествени, функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, в съчетание с пълен комфорт.

Моделът OSORNO е специално разработен така, че да е подходящ и за жени, и за мъже – това го прави идеалното решение за всички от Вас, които се увличат по хобита като лов и риболов.

Олекотени, направени от висококачествени материали, обувките OSORNO са перфектни както за преходи в ниската планина, за смесени маршрути, за равнинен терен, така и около реката или язовира. Могат да се използват от пролетта до късна есен за лов и риболов, както и през зимата при градски условия.

Материалът на обувките - естествен импрегниран велур 1,8 мм в съчетание с кордура и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията. Изключително подходящи при риболов или птичи лов край реки и водоеми. Благодарение на вложените качествени материали и технологии, краката Ви няма да се изпотят при топло време, а при по-хладно време – ще са запазени на топло, добре изолирани и защитени от външни условия като дъжд, вода, кал.
Езикът е съшит към тялото на обувките с цел да предпазва повече от навлизане на вода, малки камъчета, прах или клечки.

Подметката е продукт на дългогодишните изследвания на ALPINA и е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен. Специална форма на грайфера под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Под пръстите грайферът също е конструиран така, че да спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. Здрави, удобни, стабилни, дишащи, водонепромокаеми, предназначени за продължителни преходи, на цена от 100 лв. обувките OSORNO са изключителен конкурент на пазара.

Екстрем спорт
гр.София, бул. "Кн. Ал. Дондуков" 42 Б (вход от ул.11 Август)
телефони: 02/9866841, 0899130357, 0895461012
e-магазин: www.extreme-bg.com