Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » YouTube ограничава разпространението на видеоклипове за оръжие в бъдеще

YouTube ограничава разпространението на видеоклипове за оръжие в бъдеще

vater Публикувана от vater | 07.04.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

YouTube ограничава разпространението на видеоклипове за оръжие в бъдеще

Видео порталът YouTube ограничава в бъдеще разпространението на оръжейни видео материали на своята платформа. Образователни филми за ловци също могат да бъдат засегнати.

Видеоклиповете, призоваващи за закупуване на оръжия или части от оръжия, и указания за тяхното изграждане, вече не могат да бъдат публикувани в YouTube. Това затягане на правилата наскоро обяви служител на Google в Помощния форум на YouTube. Следователно новите насоки следва да влязат в сила в рамките на един месец. Забраната за видеоклипове с оръжие е част от "обичайните промени, които правим в нашите правила", пише той.

Няколко US медии - включително и "Вашингтон пост" - посочиха, че Google забранява видео с оръжия няколко дни преди обявената масова демонстрация на оцелелите от клането в училище във Флорида, и че в САЩ е подновен дебата за по-строги закони за оръжие.

Образователни видеоклипове за боравене с оръжие

Поддръжниците на оръжията в САЩ протестираха срещу решението. Организацията NSSF описа "цензурата" на YouTube в съобщение като "тревожно". Търговец на оръжия, който има свой канал с клипове в YouTube съобщава че са заключени, публикува съобщение в Instagram: "либерална левица ще подкопае нашите свободи, бавно ерозират нашите права и първата стъпка е да се задуши гласа ни". Междувременно каналът му отново е онлайн.

Какво ще е въздействието на това ограничение върху дейността на IWA или на видеоклиповете с инструкции за боравенето с оръжие е трудно да се предскаже. dpa / RW

jagderleben.de
Превод БГ ЛОВ

Видеоклипове като това може в бъдеще да бъдат блокирани в YouTube: