Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Ловен туризъм » Wildlife art Studio - съхранение и обработка на ловни трофеи

Wildlife art Studio - съхранение и обработка на ловни трофеи

vater Публикувана от vater | 26.10.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Wildlife art Studio - съхранение и обработка на ловни трофеи

Андриян Почекански: Колеги, имам честта и удоволствието да съм част от прекрасното семейство на големият ни препаратор и водещ ловен фотограф Валентин Почекански. Наследих от него стремежа към качествената и майсторска обработка, изработване и съхранение на придобитите ловни трофеи.
Разполагам с добре оборудвана ловно - трофейна работилница, където по Ваше желание и проект можем да увековечим прекрасните спомени от слуката Ви.

С помощта на някои от водещите ни ловни туроператори се стремим да постигнем съвършенство в обработката и последващото съхранение на ловните трофеи.


Имахме удоволствието да запознаем с изкуството ни, някои от ловците в ловен портал БГ ЛОВ, които изразиха доволството си от представените от нас трофеи.

Ще се радваме за напред да Ви бъдем полезни и при необходимост да Ви дадем професионални съвети.

Wildlife art Studio
Андриян Почекански
GSM: 0899914917
pochekanski@gmail.com

Снимки на ловни трофеи обработени от Wildlife art Studio: ГАЛЕРИЯ БГ ЛОВ

Съвети относно съхранението и обработката на ловните ви трофеи може да получите тук: ТЕМА

БГ ЛОВ