Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Тръмп обеща да защитава правата на притежателите на оръжия

Тръмп обеща да защитава правата на притежателите на оръжия

vater Публикувана от vater | 05.05.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Тръмп обеща да защитава правата на притежателите на оръжия

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера пред членове на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия (NRA), че правата им са "под обсада", но той ще ги отстоява, докато е президент, предаде ДПА.

На конференция на асоциацията в Далас, щата Тексас, Тръмп отново призова в училищата да има въоръжен персонал като средство за възпиране на стрелби, подобни на тази в Парклед, Флорида, през февруари, когато бяха убити 17 души.

Стрелбата накара учениците да организират демонстрации в подкрепа на закони за обуздаване на насилието с огнестрелно оръжие. Много от тях критикуваха лобистките усилия на Националната асоциация срещу създаването на законодателство за оръжеен контрол, критикуваха и политиците, които приемат пари от нея.

Малко след трагедията в Паркленд Тръмп каза, че на учители, които искат да бъдат обучени да боравят с огнестрелно оръжие, трябва да се разреши да носят скрито оръжие в класните стаи - идея, подкрепена от асоциацията на притежателите на огнестрелно оръжие.

В Далас президентът припомни атентатите в Париж през 2015 г., когато бяха убити 130 души. Тръмп подчерта, че те са извършени от малка група въоръжени терористи, в града с най-строгите закони за огнестрелното оръжие в света. Ако служител на атакуваните ресторанти или театъра или някой клиент имаше оръжие, терористите щяха да избягат или да бъдат застреляни и всичко щеше да е съвсем различно, каза той, цитиран от Франс прес.

Тръмп заяви пред членовете на асоциацията, че ще разчита на тях да гласуват за републиканците на междинните избори през ноември.

(БТА) Снимка: Ройтерс

Доналд Тръмп отменя забраната за внос на трофеи от слонове в САЩ

Африка, опазването на дивата природа и трофейният лов водещи в Европейския парламент

Кой глас липсва в дебата за слонските трофеи? Африканците!

ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ЛОВА НА ГУРГУЛИЦА

ПРОМОЦИЯ: НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ на GPS Alpha 100 само в БГ ЛОВ през м. май