Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Стартира 26-ото издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“

Стартира 26-ото издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“

vater Публикувана от vater | 27.09.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Стартира 26-ото издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“

Много нови продукти, богата съпътстваща програма и разнообразни изненади очакват гостите на 26-ото издание на изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“. Най-голямото специализирано събитие у нас за лов, риболов и спорт стартира днес в зала 6 на Интер Експо Център и ще продължи до 29 септември, включително.

„През тази година отчитаме ръст в броя изложители“, коментират организаторите. Общо 61 компании са разположили своите щандове. Всички те ще представят над 500 продукта за любителите и професионалистите в лова, риболова и спорта.

За първи път у нас

Сред предложенията ловците и риболовците ще открият премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и принадлежности за риболов, оптични уреди от световни производители и специализирано облекло, създадено да осигури удобство на ловеца при сурови метеорологични условия.

За придвижването в пресечени терени и за любителите на офроуда изложителите представят лебедки, въздушни блокажи, гуми, джанти, аксесоари за офроуд и много други. „Под светлината на прожекторите“ застава и умопомрачаващият пикап на един от световните производители на автомобили. За бързото и безопазно придвижване във водните басейни посетителите откриват разнообразие от лодки, сред които такива с подвижни колони за управление и каяци, снабдени с иновативни системи на придвижване Богат избор имат и всички къмпингари, които могат да разгледат различни предложения, сред коитго мобилни бани и оборудване от най-високо ниво.

Многобройни изненади очакват посетителите през всички дни на изложението. Те ще имат възможност за спечелването на разнообразни награди. Една от изненадите е томбола с анкетни карти за общо четири награди. Посетителите получават анкетата при закупуването на своя билет, а победителите ще бъдат изтеглени в последния ден на изложението – 29 септември, събота. Голямата награда е оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, а останалите три са: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за спечелването на тези изключителни награди ще трябва да попълни анкета, която може да бъде открита на входа на изложението.

Международна киноложка изложба

Едно от основните съпътстващи събития ще бъде и превърналата се в традиционна Международна киноложка изложба. През последния изложбен ден, 29 септември, любителите на четириногите любимци ще могат да наблюдават качествата и уменията на многобройните участници, най-добрите от които разбира се, ще бъдат отличени. Ценителите, а със сигурност и не само те, могат да се насладят и на изящна диорама. Специална изложба през тази година организира и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Разгледайте снимки тук: ГАЛЕРИЯ

Подробности за изложението ще откриете в сайта www.iec.bg/nasluka.