Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Риболовен празник край Звъничево

Риболовен празник край Звъничево

vater Публикувана от vater | 05.06.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Риболовен празник край Звъничево

На 27.05.2018г. се проведе поредното мероприятие посветено на 125 годишнината на СЛРД “СОКОЛ 1893“ – ПАЗАРДЖИК,

На традиционното риболовно състезание се включиха 46 състезатели от областите Пазарджик , Пловдив и София. Най-възрастният участник в състезанието е на 83г., а най-младият на 6г.

Ден преди надпреварата във водите на стопанисвания от дружеството водоем се пуснаха допълнително над 200кг. риба-каракуда и шаран, а състезателните сектори подхранени с 80кг царевица и гранула. Наградите за победителите бяха осигурени от фирмите Филстар, Мадикс и риболовните магазини в Пазарджик – „Макарата“, „Всичко за риболова“ и „Крез фишинг“.Събитието се провежда всяка година под патронажа на Областната управа на област Пазарджик. Тази година наградите бяха връчени от зам. областния управител Йордан Кожухаров.

За изненада на всички приза Шампион на турнира грабна 6 годишната дебютантка Неда Кендерова от София. При децата първи стана Стоян Величков от Пловдив, при юношите-Калин Паунов от Пазарджик, а при мъжете –Данаил Данаилов от Пазарджик.Тазгодишните рожденици Филстар – 25г. и СЛРД“Сокол 1893“- Пазарджик- 125г. осигуриха поощрителни награди за всички останали участници.

Управителният съвет на СЛРД“Сокол 1893“- Пазарджик пожелава на всички свои членове и приятели риболовци успешно откриване на новия риболовен сезон и НАСЛУКА!