Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Обучение на ловното куче » Откриха нов полигон за обучение на ловни кучета в ЛРД Равно поле - Софийско (видео)

Откриха нов полигон за обучение на ловни кучета в ЛРД Равно поле - Софийско (видео)

vater Публикувана от vater | 07.07.2016
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Откриха нов полигон за обучение на ловни кучета в ЛРД Равно поле - Софийско (видео)

На територията на Ловно-рибарска дружина Равно поле - Софийско, се откри нов полигон за обучение на ловни кучета, в който може да се обучава с отстрел целогодишно и ежедневно на фермерен разселен дивеч, като фазан, яребица, полудива патица и дори диви свине.

Полигона е с площ от 2000 декара и с разнообразен терен. Целта е повишаване нивото на работните качества на ловните помощници и възможността ловните кучета да бъдат в ловна кондиция целогодишно.За контакти: 0878917387 - Боян Захариев, председател на ЛРД Равно поле.Наслука на всички колеги трениращи на полигона.Видео от откриването на полигона: