Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » ОТКРИТО ПИСМО от ЛРС ОРЯХОВО до НЛРС-СЛРБ

ОТКРИТО ПИСМО от ЛРС ОРЯХОВО до НЛРС-СЛРБ

vater Публикувана от vater | 01.02.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

ОТКРИТО ПИСМО от ЛРС ОРЯХОВО до НЛРС-СЛРБ

ОТКРИТО ПИСМО
От ръководството на ЛРД „Сокол” – гр. Оряхово
До господата, наименуващи себе си ръководство на някаква национална организация, намираща се на бул. Витоша 31-33

ГОСПОДА,


Чудим се и се маем в Оряхово ние ли неправилно писмено сме ви уведомили, че сме напуснали тази организация още през 2017 г. или вие умишлено не желаете да възприемете това. Но ние вече сме свикнали с порочното управление на тази организация, която и преди вас се управляваше от такива господа, които си въобразяваха, че са диктатори и организацията не е доброволна, а собственост на някого си. Но има едно правило, което всички ние трябва да спазваме. Организациите са доброволни, създадени от ловците за да обслужват интересите им, но някой си умник е заменил „им” със „си” за да може да упражнява диктат и като затворник в клетка да не може да шава ни на ляво ни на дясно. Носят се всякакви слухове. Ще ни изключвате и не знам си още какво. Продължавате да водите негласна война с тези, които мислят различно от вас. Но ние сме свикнали. Не сте ни плашили, няма и да ни уплашите. Добродушието на ловците е довело до там, да се упражнява този диктат. Продължавайте с тази война, но знайте едно – ловците не ви превеждат тези суми от добро сърце, а от немай къде.

Няма да задълбочаваме конфликта до точка червено, но ще ви помолим повече да не ни изпращате нищо по нашата електронна поща, защото не касае нас. Изпълняваме инструкции само на държавния орган и решенията на обикновената членска маса, която ни плаща да защитаваме интересите Им. Предполагаме, че този път ще разберете правилно какво сме ви написали и ще престанете да си спомняте за нас и ние за вас. Другото е ненужна конфронтация, която няма да доведе до добро тази организация.

Горното на ваше внимание.

ОТ РЪКОВОДСТВОТО

Писмото може да изтеглите от тук: Прикачен файл  ОТКРИТО ПИСМО.pdf

п.п. Изпратено на имейла на БГ ЛОВ

Четете още: ДЕКЛАРАЦИЯ на УС на СНЦ „ЛОВНО-РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО – ВАРНА“