Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Екипировки » Нанасяне на камуфлажни покрития от висококачествен винил върху автомобили

Нанасяне на камуфлажни покрития от висококачествен винил върху автомобили

vater Публикувана от vater | 21.02.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Може би за всеки един ловец автомобила е не по малко важен от оръжието и кучето. За нас ловците от БГ ЛОВ джипа се е превърнал в неотлъчна част от ловния ни живот, било то стар или по-нов, руски, японски, американски или европейски модел, това е нашето средство за изпълнение на основната ни задача – да бъдем по-близо до обитанието на обекта  на лова и да изпълним заветната си цел – да добием така желания дивеч.
Носенето на атрибути с камуфлажни шарки отдавна се е превърнало в отличителна черта за обществото на ловците по целия свят. Като атрибут номер едно за един ловец, ловния джип заслужава не по-малко от всяка друга ловна вещ правото да придобие и той вид подобно на характера на стопанина си и един вид да олицетворява предназначението си. Точно тази теза е използвана от създателите на камуфлажните шарки за създаването на „дрехи“ за нашето ловно превозно средство.
„Астра Камо Рап„ дава една прекрасна възможност на всеки собственик на джип или друг автомобил да преобразява вида му при сравнително ниска цена и несложни условия на приложение. Изработени върху основата на висококачествени самозалепящи се винилни фолиа от световния лидер 3М, камуфлажните покрития предназначени за прилагане върху автомобили се характеризират със следните основи черти:
- Здравина и устойчивост на изхабяване за външно ползване при различни атмосферни условия и химични препарати при миене  
- Висока устойчивост на механично въздействие – удари и контакт с  клони, камъни, кал, пясък и др.
- Резистентност към атмосферните условия – непромяна на форма и вид при температурни разлики, устойчивост на дъжд, сняг, градушка и др.
- UV резистантност на  покритието, което гарантира 5 години неизхабяване и „вехнене“ на цветовете
- Не нарушаване на боите и лаковите покрития, пластмасовите части, метални части и стъкла на автомобилите    
- Лесно отстраняване при необходимост
- Матова ефектна повърхност неотразяваща светлина липса на „блик“ ефект
- Перфектни шарки със печат с висока резолюция (HD) лицензиран от лидерите в камуфлажа MOSSY OAK и REALTREE
Всички продукти са произведени в САЩ и притежават необходимите сертификати за произход и качество на вложените материали.
Решенията за камуфлажно покритие за автомобили могат да бъдат в няколко категории:
- Пълно Обличане – обличат се напълно всички части на автомобила – Купе, врати, предни и задни брони и капаци, прагове. Има за повечето Американски марки автомобили – джипове, пикапи и коли предварително разкроени комплекти които могат да се поставят и от непрофесионалисти и пристигат с приложени иснтрукции на ДВД. За останалите автомобили се препоръчва да се ползва фолио на цели листове 122/150. При този вариант фолиото се препоръчва да се полага от опитен професионалист поради спецификата на различните видове автомобили и форми. Цените варират според модела на автомобила, сложността и размера му.

- Частично обличане на автомобили – има много различни начини :
Частично, хоризонтално панелно обличане – по хиризонтала на автомобила се нанася фолиото. Има разкроени предварително китове за Американски автомобили и универсални китове приложими и за други автомобили, които могат да се монтират от непрофесионалисти при налична видео инструкция. Височината на комлектите за хоризонтално прилагане може да бъде от 30 до 65 см. Сравнително евтин вариант за индивидуализиране.

- Обличане на отделни елементи – брони, калници, задни капаци, вежди на калниците, огледала и др. Готови комплекти има налични за голям брой Американски автомобили а за други автомобили се прави от професионалист от големи листове материал разкрояване на място. За тази категория е препоръчително да се прилага от професионалист поради сложността на изпълнение на отделните детайли – извивки, ъгли и др. сложни елементи.

Комбинирано обличане на отделни елементи – брони, калници, задни капаци, вежди на калниците, огледала и др. Готови комплекти има налични за голям брой Американски автомобили а за други автомобили се прави от професионалист от големи листове материал. За тази категория е препоръчително да се прилага от професионалист поради сложността на изпълнение на отделните детайли – извивки, ъгли и др. сложни елементи.

- Индивидуализиращи камуфлажни елементи - Готово оформени комплекти или отделни части, неизискващи професионални умения на монтаж. Дават персонален индивидуален вид на автомобила и акцентиращи ловен стил.

Апликации за заден калник на пикап, джип:

„Рейсинг“ стил ленти за таван – освен ловния стил акцентиращи и спортен дух:

Хоризонтални ленти  – за страниците, задния прозорец или капак - малък детайл, деликатно подсказващ ловен акцент:

„Астра Камо Рап“ разполага на склад в София с ограничено количество монтажни комплекти от горе изброените видове. Вече има и автомобил който беше облечен с комплект от комбинация на отделни елементи - странична хоризонтална апликация, задни калници и вежди, вежди на предни калници, стъкла на товарната надстройка:

Въпроси може да задавате в специализираната тема във форума: КЛИК

Очаквайте скоро и решения за нанасяне на камуфлажни покрития върху АТВ, високопроходима техника, лодки и двигатели.

За подробна информация по доставка, запитвания за цени и монтаж на камуфлажни покрития от висококачествен самозалепящ се винил за автомобили: Астра Камо Рап, за контакти: Димитър Ганев, тел. 0885 551 999

Материала е написан от автора за Ловен портал БГ ЛОВ. Забранено копирането!

БГ ЛОВ