Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Най-добър момент да преобуем джипа си!

Най-добър момент да преобуем джипа си!

vater Публикувана от vater | 13.09.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Най-добър момент да преобуем джипа си!

Ловните излети са любима част от живота ни. Сливането с природата действа успокояващо и ободряващо. Свят извън градския шум и мръсен въздух.

За да успеем да се насладим на тези моменти обаче трябва да разполагаме с правилно оборудвано превозно средство. Когато човек активно кара своя автомобил по гори и поля няма как да не стане въпрос за гумите. Особено сега, когато зимата приближава и придвижването в гората става все по-трудно. Именно това е една от причините този месец да е най-подходящ за да преобуете джипа си с нови гуми.

Гуми Нет ООД продължава кампанията си в БГ ЛОВ с оф роуд гамата на Италианския производител Малатеста. Марката е добре позната на ловците от БГ ЛОВ, тъй като вече трета година те получават най-добри крайни цени. Тази година отстъпката ще се покачи от 18% на 23%, а това е още една причина да закупите новите си гуми сега.

Пълната гама на Малатеста можете да разгледате в www.gumi-net.bg. От скоро в същия сайт вече има и раздел гуми за Оф роуд, където можете да разгледате „кални“ модели на други марки- http://gumi-net.bg/offroad-gumi

ВАЖНО: ГУМИТЕ В САЙТА СА С ВЕЧЕ ВКЛЮЧЕНА 10% ОТСТЪПКА ОТ КЛИЕНТСКАТА ЦЕНА. ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ЦЕНА НАЙ-ДОБРЕ НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ.

Както преди, така и сега можете да направите запитване за конкретен размер ,както на телефон 0700 8 90 99, така и в темата на Гуми Нет в БГ ЛОВ форума- http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=44671

Ако изпитвате затруднения в избора си или се двоумите между някои марки, професионалистите от Гуми Нет ще са насреща за да Ви помогнат и улеснят.