Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Mauser M18

vater Публикувана от vater | 11.02.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Mauser M18

Болтова карабина със студено кована цев, без мерни прибори, с дължина 560 милиметра за стандартни и 620 милиметра за магнум калибри.

Затвор с три бойни упора, директен спусък и цевна кутия с възможност за поставяне на релса за оптика или бързомерец.

Предпазителя е с три позиции като последната напълно заключва затвора. Снабдена с индикатор за заредено положение, който се усеща много лесно и просто при докосване с палец.Спусък регулируем от 1 до 1.5 килограма. Двуредов полимерен пълнител с капацитет 5+1 патрона.Приклада е изработен от полимер с гумирани полуложа и ръкохватка за по- добър контрол.

Снабден с гумен задтилък, който се сваля много лесно, с помощта на два бутона от двете страни на приклада, което ви дава бърз достъп до вътрешно отделение за аксесоари.

Линк към MAUSER в guns.bg: КАРАБИНИ MAUSER