Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » БГ ЛОВ МАГАЗИН » Ловците от БГ ЛОВ получават най-добри цени за MALATESTA в България

Ловците от БГ ЛОВ получават най-добри цени за MALATESTA в България

vater Публикувана от vater | 20.10.2016
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

БГ ЛОВ получава най-добри цени за MALATESTA в България

Здравейте колеги,
Миналогодишната кампания на фирмата ни Гуми Нет и БГ ЛОВ беше доста успешна.

Чрез ловния портал успяхме да реализираме голям брой поръчки от гамата на Малатеста и още доста от други марки, за което Ви благодарим за доверието. Надяваме се в нас да виждате надежден партньор за покупки на гуми, както за леки автомобили, така и за джипове.

Именно затова стартираме и тазгодишна зимна кампания за бранда Малатеста, като вдигаме отстъпката за членове на форума на -18%.

Както преди, така и сега можете да пуснете запитване за конкретен размер гуми в настоящата тема или да се обадите на тел.: 070089099 , като единственото изискване за да включим отстъпката Ви е да се представите като членове на форума БГ ЛОВ.

Оставяме специализираната тема във форума отворена, в случай че имате въпроси към нас. Нашият екип от професионалисти ще следи темата ежедневно за да отговаряме възможно най-бързо на Вашите запитвания.

Желаем Ви безавариен и успешен ловен сезон!

Гуми Нет ООД има удоволствието да Ви представи Malatesta - гуми подходящи за лов и риболов.

Malatesta Pneumatici е Италианска фирма за гуми регенерат. Тя функционира от 1946 година и през годините се доказва като водещ производител на регенерирани гуми. Това се дължи на използваните прецизни технологии съчетани с висококачествени материали гарантиращи вашата сигурност на пътя.
В световен мащаб регенерирането на гуми е напълно признато като висококачествена алтернатива на новите гуми , тъй като предлага сигурност,максимално ефективен пробег и изключително съотношение между цена и ефективност. Все по голям е броят на потребителите, които разкриват и оценяват положителния имидж на качествените регенерати, както и техните икономически и екологични предимства.
Гумите от типа топъл регенерат са направени със суровини от най-високо качество, а тяхната основа са гуми на водещи фирми. Топлият регенерат е формено вулканизиране на гумата при температура около 150° С. Протекторът и страничният борд се изграждат от невулканизирани каучукови смеси. Изграждането на шарката и формата на профила се осъществява в съответната преса за гуми.

Джиповата гама на Malatesta е често използвана при автомобили предназначени за каране извън пътя.

Ние от фирма Гуми Нет предлагаме на всички членове на БГ ЛОВ отстъпка от 18% от клиентската цена на всички джипови модели на MALATESTA.

Пълната продуктова гама на марката можете да разгледате в сайта ни www.gumi-net.bg . Всички джипови модели можете да откриете ТУК .

ВАЖНО: Гумите в сайта са с вече включена отстъпка. КЛИЕНТСКАТА ЦЕНА, от която ползвате отстъпка е задрасканата в черно цена.

Гуми Нет ООД е фирма, която има за цел да се утвърди на пазара като лидер в продажбите на гуми. В основата на това седи нашата политика, целяща да задоволи нуждите на клиента, а именно: "качествен продукт на достижимо ниска цена".

Ловците коментират: ФОРУМ БГ ЛОВ