Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Ловен туризъм » Ловно Стопанство "Сондите" (снимки+видео)

Ловно Стопанство "Сондите" (снимки+видео)

vater Публикувана от vater | 01.09.2013
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ловно Стопанство "Сондите"

Стопанството е разположено на площ 17,000 хектара в Централна Стара Планина. Надморската височина от 1100 м. /средно/ дава възможност за уникален биотоп, спокоен лов и разнообразен дивеч - дива свиня, сърна, елен, мечка.

Обширните поляни и вековни гори, комбинирани с множество дивечови ниви, удобни чакала и професионални егери предлагат успешен лов на дива свиня /гонка, чакало/, сръндак /чакало, на ход/, елен /подборно/ и хищник - лисица, чакал, вълк, дива котка.

Васил Терзийски: Колеги, неотдавна с приятел гостувахме на Ловно стопанство "Сондите". Бях посрещнат изключително гостоприемно от г-н Николай Кръстев, управител на стопанството.

Ловувах на ход и успях да издебна и отстрелям сръндак на легло с карабината си STEYR-MANNLICHER PRO HUNTER с монтирана оптика MINOX ZE 5i 3-15x56 SF G4. Освен слуката си съм заснел на видео и множество диви свине, сърни и др. животни. Това стопанство с пълно право може да се нарече царството на глиганите!

Галерия: Ловно стопанство СОНДИТЕ

Контакт:
България, град Гурково, ул. Опълченска 1
имейл: nikibk@yahoo.de
GSM: 0886179277 - Николай Кръстев

Филма на БГ ЛОВ TV за лова ми на сръндак в стопанството, приятно гледане: