Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Ловен туризъм » Ловец отстреля 2 вълка в ловно стопанство "Гогово нивище"

Ловец отстреля 2 вълка в ловно стопанство "Гогово нивище"

vater Публикувана от vater | 09.09.2013
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ловец отстреля 2 вълка в ловно стопанство "Гогово нивище"

Ловец отстреля 2 вълка в ловно стопанство "Гогово нивище" гр. Малко Търново. В стомасите на хищниците са намерени козина от диви прасенца и круши. Същия ден (8 септември) сутринта, около 10 часа, в района на село Сливарово, което граничи с ЛС "Гогово нивище" горски служител е видял 7 вълка, които идвали от Турция. Единият от тях бил трофеен екземпляр.

Ловецът Продан Инджов от село Кошарица със своята двойна слука. Колегата е опитен ловец и вълците са вече 4 броя в ловния му живот. Желаем му още много успехи в лова на хищници.

Щастливият Никола Мешков - собственик на ЛС "Гогово нивище":

Главен специалист по охрана на горите към ЮИДП гр. Сливен от РО гр. Бургас Тодор Христов Тодоров, при отварянето на стомаха на вълците е открил козина от диви прасенца и диви круши. Специалистът е взел проби за генетични изследвания. Колегата пише и дипломна работа за вълците в Странджа.

БГ ЛОВ