Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Демонстрации на живо за риболов „на муха“ по време на тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“

Демонстрации на живо за риболов „на муха“ по време на тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“

vater Публикувана от vater | 04.08.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Демонстрации на живо за риболов „на муха“ по време на тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“

Риболовът не е просто занимание. Той е любов и спорт, примесени със страстта към природата, адреналина и приятното време, прекарани с добри приятели. Безспорно – всеки рибар има своите „малки тайни“ за успешен улов. Още повече – когато говорим за специфичния риболов „на муха“ и шнур, който се радва на широк интерес и има почитатели по целия свят.

По време на тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, Пиеро Летиция ще споделя с всички посетители своите познания, демонстрирайки на живо техники за риболов „на муха“. За целта организаторите ще подготвят специално изграден за общо 4-дневните демонстрации басейн, с обща площ от 125 кв.м.

Известен с многобройните си техники, Пиеро Летиция е създател на Advanced Fly Casting School - International (Italy and Sweden). Той лично ще предава своите познания на всеки гост на „Наслука - Лов, риболов, спорт“, който желае да се усъвършенства. Специалистът ще демонстрира метода си за риболов, обещаващ незабравими преживявания на всеки страстен рибар.

На 16 септември – Международна киноложка изложба.

Разбира се, по време на 25-тото издание но изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“, многобройни ще бъдат предложенията от български и световни производители както за страстните рибари, така и за запалените по лова, туризма и различните видове спорт. И това не е всичко. Домашните любимци ще бъдат сред акцентите на програмата, защото за поредна година в рамките на изложението, на 16 септември, ще се проведе Международна киноложка изложба, в която участниците от България и чужбина ще се включат със своите кучета.