Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Ловен туризъм » БГ ЛОВ TV: Два сръндака за ден в Ловно стопанство Хънтинг клуб Котел (ВИДЕО)

БГ ЛОВ TV: Два сръндака за ден в Ловно стопанство Хънтинг клуб Котел (ВИДЕО)

vater Публикувана от vater | 17.09.2015
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

БГ ЛОВ TV: Два сръндака за ден в Ловно стопанство Хънтинг клуб Котел (ВИДЕО)

На 7 и 8 септември ловен портал БГ ЛОВ гостува на ловно стопанство Хънтинг клуб Котел. Втория ловен ден бе успешен за мен и успях да отстрелям два трофейни сръндака.

Сръндак отстрелян на 08.09.2015 сутринта на ход чрез издебване. Дистанция на изстрела: 95 м. Оръжие: STEYR-MANNLICHER PRO HUNTER в калибър 243 WIN с оптика MINOX ZE 5i 2-15x56 SF G4 и боеприпас HORNADY 95 gr. SST SP. Ловен водач: Иван Алексиев - изп. дир. на Хънтинг клуб България АД:Сръндак отстрелян на 08.09.2015 вечерта от чакало. Дистанция на изстрела: 70 м. Оръжие: STEYR-MANNLICHER PRO HUNTER в калибър 243 WIN с оптика MINOX ZE 5i 2-15x56 SF G4 и боеприпас HORNADY 95 gr. SST SP. Ловен водач: Божидар Атанасов:

Благодаря на г-н Иван Алексиев и г-н Божидар Атанасов за незабравимите ми ловни мигове в ЛС Хънтинг клуб Котел.

Васил Терзийски

ВИЖТЕ ПРОМОЦИИТЕ В БГ ЛОВ МАГАЗИН

ЛОВЕН ФИЛМ на БГ ЛОВ TV: