Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Желая много слука и незабравими ловни мигове през новия ловен сезон 2017/2018

Желая много слука и незабравими ловни мигове през новия ловен сезон 2017/2018

vater Публикувана от vater | 02.08.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Желая много слука и незабравими ловни мигове през новия ловен сезон 2017/2018

Скъпи приятели, съфорумци, партньори и колеги ловци от цялата страна, на 12 август 2017 г. откриваме обичания от всички нас лов на прелетен дивеч. Българските ловци в следващите месеци с неописуемо вълнение и страст ще ловуваме на пъдпъдъци, гургулици, гривяци, горски бекаси и обикновени бекасини.

Като собственик на Ловен портал БГ ЛОВ имам честта и удоволствието да ви поздравя с откриването на новия ловен сезон 2017/2018г. Ловът за всеки един от нас е удоволствие, начин на живот и директна връзка с дивата природа. Ние българските ловци се славим с умението си да празнуваме, да се радваме на романтиката, да обичаме и пазим дивата природа, да ценим другарството в живота и лова.

Желая ви много слука и незабравими ловни мигове по ловните полета на родината ни.

Откривам темата за ловната ни слука през сезон 2017/2018 г. Нека в нея хилядите български ловци споделяме слуката и ловните си емоции от този прекрасен лов чрез снимки, видео и текст. Очакват ви награди!

Наслука.

Васил Терзийски

ВИЖТЕ ПРОМОЦИИТЕ ЗА ЛОВЦИ В БГ ЛОВ МАГАЗИН ТУК