Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Екипировки » ДЖАК ПАЙК - английско качество на български цени

ДЖАК ПАЙК - английско качество на български цени

vater Публикувана от vater | 26.01.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

ДЖАК ПАЙК - английско качество на български цени

Марката Джак Пайк (Jack Pyke) е част от разнообразната гама продукти на английската фирма „Тачрийд Лимитед” (Thatchreed Limited). В началото на миналата година продуктите навлизат за пръв път на българския пазар и бързо печелят привърженици благодарение на голямото си разнообразие и достъпни цени.

Британската фирма „Татчрийд Лимитед” (Thatchreed Limited) e основана през 1980 г. и в продължение на 30 години е трупала значителен опит в разработката и производството на голяма гама продукти, предназначени за широк кръг от потребители. Тя предлага стоки, предназначени за:

- армия и полиция като дрехи, обувки, екипировка и оборудване, които са подходящи и за широк кръг други потребители като ловци, туристи, скаути, охранители и любители на екстремни спортове под марката „Вайпър”;

- стоки за свободното време под марката „Уеб Тех” (Web Teх);

- ловни дрехи и аксесоари под марката „Джак Пайк” (Jack Pyke).

Някои от основните и отличителни характеристики на продуктите под марката Джак Пайк са:

- Уникалния десен на дрехите: камуфлаж тип „Английски дъб”, разработен от специалистите във фирмата. Дизайнът е оформен, чрез прецизното комбиниране на висококачествени образи на основните горски елементи. Преобладаващите кафяво-зелени оттенъци върху този изключително реалистичен десен го правят подходящ за прикритие и преследване в гористи местности.

- Високотехнологичният плат Бретатекст (Bretha-tex), съдържащ редица положителни качества: безшумност, изключителна издръжливост, той е също така и дишащ и напълно водонепромокаем. Мембраната на този плат изпарява потта навън, регулирайки температурата на тялото и запазвай ки Ви винаги сухи.

Фирмата и марката „Татчрийд”, както и тези на дъщерните и фирми „Джак Пайк”, „Уеб Тех”, „Вайпър” са познати в много страни в Европа и по света. Трябва да се отбележи и фактът, че продукцията на тази британска фирма се изработва в страната, което е гаранция за високо качество и надеждност.

Сайт: www.isd-bg.com