Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Екипировки » Интернет МИКС МАГАЗИНА - MIXSHOP.BG

Интернет МИКС МАГАЗИНА - MIXSHOP.BG

vater Публикувана от vater | 10.10.2011
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Камуфлажни ловни дрехи

Представям на вниманието на потребителите един сравнително нов интернет-магазин, предлагащ голям асортимент от разнообразни стоки на оптимално ниски цени за широк кръг клиенти с различни интереси и вкусове. Прави впечатление положителното реализиране на амбициозния проект www.mixshop.bg, като се съчетават бързото и коректно обслужване с конкурентни цени. Бърз преглед на предлагана аналогична стока доказва, че цените са много достъпни. Дори обход на известните места, на които се предлага българска, китайска, турска стока ни убеждава, че не може да се купи същата по-изгодно.
Първоначалния замисъл на фирма „Интерфруктс-Импекс”ЕООД, София, ул.”Момина баня№6”, е вноса на хранителни и нехранителни продукти от далечни дестинации, се променя поради настъпилите макроикономически промени в световен мащаб. Това кара малкия амбициозен екип на фирмата да потърси широка клиентска аудитория, в това число и лица занимаващи се с лов, риболов, планинарство, горски дейности, охранителни дейности и др. Вниманието на тези клиенти може да бъде привлечено от много ниските цени и доброто качество на предлаганите продукти. Прави впечатление водонепромокаемите ватирани облекла с гумирана материя, със своята стилна кройка и мекота. Дрехата е сравнително безшумна за тази категория екипи. Напълно безшумен и водоиздържлив е комплект модел дъб, който се предлага в светъл и тъмен десен. Най-атрактивен като цена е камуфлажния ватиран комплект в четири десена, който при продължителен порой се намокря, но запазва своите свойства и качества, след дълга употреба и след подлагане на тежки атмосферни условия. Предлага се широка гама от облекла без подплата, подходящи за всички сезони, които са със състав 35% памук и 65% полиестер, оптимално съчетание за издръжливост и здравина на материята. Не на последно място ще обърнем внимание на широката гама от предлагани ножове с много добри качества. Атрактивни ножове с всякакви форми и размери, с отлична изработка, ергономични дръжки и удобни калъфи.
С тази статия ви показахме набързо как може да се намери ниша на пазара и да се задоволят нуждите от предлагането на добра стока на ниски цени. Дори и нещо което сте взели да не ви трябва, нискобюджетната покупка ви прави пак доволни.

Сайт на интернет магазина: mixshop.bg

Темата във форума: КЛИК