Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Hillman представя официалния интернет магазин за България

Hillman представя официалния интернет магазин за България

vater Публикувана от vater | 12.06.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Hillman представя официалния интернет магазин за България

Поради големия интерес на българските ловци към продуктите на Hillman, представителството на марката съобщи, че открива електронен магазин, който можете да намерите на адрес bg.hillmanhunting.com

На сайта ще получите информация за всеки продукт на български език, съдействие посредством чат, телефон и е-мейл, както и професионални насоки за вашата поръчка от квалифициран екип. 

В интернет магазина на Hillman ще намерите качествено зимно и лятно облекло, обувки, ботуши, аксесоари за лов, популярните тениски, анораци и хавлии с триизмерен печат, както и множество ловни пособия и аксесоари от марките на компанията Hillman и Argo. 

В сайта си американският бранд предлага пълния асортимент от продукти на многократно по-ниски цени от тези за световния пазар. Ценовата политика е специално договорена за България с цел - да се даде възможност на българските ловци да се оборудват със модерна и качествена екипировка на по-достъпни цени. 

Не пропускайте да се възползвате и от най-ниските оферти на бранда в световен мащаб в секцията OUTLET! Там ще намерите оригинални продукти с отстъпки до 50%, които са намалени поради замяната им с нови модели в бъдещите колекции на HILLMAN. 

През юни компанията предлага безплатна доставка до всяка точка на България за поръчки над 99 лв., както и подарък - ножка с прибори за хранене на стойност 9,99 лв., която е изключително практична за всеки ловец. 

Като част от инициативата Hillman скоро ще представи информация за всичките си оторизирани представители и ловни магазини в страната, от които ще можете да закупите продуктите предлагани на сайта на същата или сходна цена (в зависимост от политиката на магазина).