Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Големи намаления и награди от ZARIMEX на изложение "Наслука - лов, риболов, спорт" 2018

Големи намаления и награди от ZARIMEX на изложение "Наслука - лов, риболов, спорт" 2018

vater Публикувана от vater | 27.09.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Големи намаления и награди от ZARIMEX на изложение "Наслука - лов, риболов, спорт" 2018

Заримекс участва със собствен щанд на изложение „Наслука - лов, риболов, спорт“ в Интер Експо Център, което се провежда от 26 до 29 септември.

Там можете да видите и закупите Първият бързомер от Leica, Новият бинокъл с далекомер Geovid 3000 HD-B, Sauer 100 с нов камуфлажен приклад, част от новата колекция на Harkila, вкл. и новият и иновативен камуфлажен цвят, разработен от марката - AXIS MSP. Дрехи, ръкавици и стелки с нагряване; Z8i от Swarovski, Термални и нощни уреди от FLIR.Посетителите на щанда ще могат да пазаруват с отстъпки и да се възползват от промоционални артикули с големи намаления.

В част от дните на изложението ще могат да се срещнат с представители на Sellmark, Nordik Predator и още.Не на последно място посетителите ще могат да си спечелят много интересни, полезни и бих казала впечатляващи награди, като най-голямата, която сме подготвили е Оптика Citadel от Sightmark на стойност 825 лв.

Наслука.