Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » БГ ЛОВ МАГАЗИН » Garmin PRO 70 за тренировка на кучета - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Garmin PRO 70 за тренировка на кучета - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

vater Публикувана от vater | 14.01.2015
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Garmin PRO 70 за тренировка на кучета - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Тренирайте до 6 кучета(необходими са допълнителни устройства за всяко куче; закупува се отделно); 6 нива на непрекъсната електро стимулация, настройка и тонус; До 1,6 км. Обхват; Вградена BarkLimiter ™ функция

Проста и ясна системата PRO 70 позволява интуитивно обучение с една ръка и контрол с обхват от 1,4 км, така че не е нужно да не е необходимо да сваляте очи от вашето куче. Лесен избор и подбор на шест нива на стимулация и настройки без сложност. С Pro 70 можете да обучавате до шест кучета (допълнително устройство за всяко куче) и разполага с дистанционно задействане. Светлини на устройството на всяко куче за условия за откриване при ниска видимост. PRO 70 използва изпитана форма на дизайн, която позволява лесно боравене с една ръка, така че да не изпускате от очи вашето куче, дори по време на превключване между различните нива на стимулация. PRO 70 разполагат с лесен достъп до различни нива на електро стимулация, вграден BarkLimiter™, дистанционно управление, сигнални лампи, сменяеми точки за контакт.

Класически дизайн

PRO 70 използва изпитана форма на дизайн, която позволява лесно боравене с една ръка, така че да не изпускате от очи вашето куче, дори по време на превключване между различните нива на стимулация. Плюс това, PRO 70 разполагат с лесен достъп до различните нива на тонус, вграден BarkLimiter™, дистанционно управление ,сигнални лампи, сменяеми точки за контакт и повече.

Тренирайте със стимулация и тон

Изберете от 6-те нива на непрекъсната стимулация или тон за до 6 кучета в даден момент (необходими са допълнителни устройства за всяко куче; закупува се отделно). Може също така да работите от отдалечено разстояние благодарение на LED сигналните лампи, вградени в устройството на кучето, за да можете да го намирате в условия на слаба видимост.

Вграден BarkLimiter

PRO 70 разполага с вграден BarkLimiter, който се активира от устройството на кучето. BarkLimiter разполага с Autorise технология, която автоматично настройва оптималното ниво, необходимо за спиране на нежелания лай.

Здрав, водоустойчив и дълготраен

Както ръчният предавател така и нашийника на кучето са проектирани да издържат на всички удари, натъртвания и тежки условията за обучение и лов. Устройството за куче идва с две дължини на подвижни, неръждаеми, изолирани точки за контакт за надеждна работа в мокри условия и продължителен комфорт за кучето. Устройството са с воден рейтинг 1ATM (10 м).

PRO 70 устройството е с рейтинг IPX7. Както предавателят така и устройството за куче разполагат с дълготрайна, презареждаща се литиево-йонна батерия. Индикатор за живот на батерията на предавателя и каишката ви позволяват да знаете кога е необходимо да заредите.Цветни бутони

Цветните бутони на PRO 70 може да се свържат със съвпадащи цветни каишки, за да ви помогне да следите кое куче получава стимулация и тонус. Допълнителните цветни каишки се продават отделно.

Каталожен номер 010-01201-01
В комплекта: Устройство PRO 70, PT5 каишка за куче, Черна кожена каишка, AC адаптер, Свързващ кабел, Ръководство.

Ловци регистрирани във форума БГ ЛОВ автоматично получават 10 % отстъпка:

- Garmin PRO 70 в комплект с PT 5 каишка за тренировка на кучета - 527 лв.

- Допълнителна PT 10 каишка за следене на кучета (червена) - 263 лв.
- Допълнителна PT 10 каишка за следене на кучета (синя) - 263 лв.
- PRO 70 устройство майка, цена - 298 лв.

*Цените са с включен ДДС и 10% отстъпка
*Цените са валидни само за регистрирани и активни потребители на форума БГ ЛОВПродукта в страницата на ГАРМИН: Garmin PRO 70

За заявки: vater@abv.bg и 0894482294

С новият модел може да се запознаете тук: Garmin PRO 550