Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Състезания гатер и хуберт » Васил Дуков с Рони спечели купата на ЛРС "Сокол-1911" Благоевград и гатер Телкиево (видео+снимки)

Васил Дуков с Рони спечели купата на ЛРС "Сокол-1911" Благоевград и гатер Телкиево (видео+снимки)

vater Публикувана от vater | 23.09.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Васил Дуков с Рони спечели купата на ЛРС "Сокол-1911" Благоевград и гатер Телкиево 2017

На 23 септември 2017 г. в село Рилци Ловно-Рибарско Сдружение "Сокол - 1911" - Благоевград съвместно с Полигон за обучение на ловни кучета за работа по дива свиня "Телкиево" проведоха есенен турнир за ловни кучета работещи по дива свиня по повод откриването на ловния сезон за едър дивеч. Състезанието бе открито от председателя на сдружението Иван Василев, той поздрави ловците и им пожела успехи в изпитанието и предстоящия ловен сезон.

В турнира участваха 25 ловни кучета от цялата страна. Съдиите Васил Терзийски и Слави Каймакански отсъдиха следното класиране.

Класиране:

1. Васил Дуков от Перник с българско гонче Рони - 153 т.

2. Юсеин Гущеров от Гоце Делчев с барак Джамал - 115 т.

3. Илиян Пеев от София с барак Чара - 103 т.

Останалите ловни кучета не успяха да влезнат в класирането.

Още снимки: ФОРУМ БГ ЛОВ

ВИДЕО репортаж от състезанието гледайте тук: