Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Експертизата: Има фалшиви подписи при избора на новите УС и Председател на НЛРС-СЛРБ

Експертизата: Има фалшиви подписи при избора на новите УС и Председател на НЛРС-СЛРБ

vater Публикувана от vater | 13.06.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Откриха фалшиви подписи при избора на новите УС и Председател на НЛРС-СЛРБ

Средата на м. май 2018 г. се състоя поредното заседание по дело №2246/2017 г. в Търговско отделение състав VI-10 съдия Николай Енчев и страни по делото Ловно Стрелкови Клуб „ПЛИСКА” срещу НЛРС-СЛРБ. Предмет на обжалване е законосъобразността на общото събрание и искане за отмяна на взетите решения.

По време на второто заседание експерт - вещо лице е представил Протокол от 12 страници за извършена съдебно - почеркова експертиза, в който заключава, че има фалшифицирани подписи на делегат при избора на нов УС и избора новия председател на НЛРС-СЛРБ.

Поради защита на личните данни показваме част от заключението на експертизата:Свидетелят на НЛРС-СЛРБ твърди едно, а експертизата опровергава показанията на същият този свидетел. Предстои да видим дали и прокуратурата ще се задейства.

БГ ЛОВ ще продължи да ви информира за хода на делото.

Наслука.

Повече за делото четете тук: Съдебно дело №2246/2017 г.: Ловно Стрелкови Клуб „ПЛИСКА” - НЛРС-СЛРБ

Четете още:

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ

Инж. Васил Василев свиква УС на НЛРС-СЛРБ?!?!

Какво се случва с новоизбраното ръководство на НЛРС-СЛРБ?

п.п. БГ ЛОВ дава правото на отговор и всеки който желае може да изпрати своя публикация за рубриката "Коментар на...". Текстовете (заглавие, текст и до 3 снимки) се изпращат на: bglov@bglov.com или vater@abv.bg . БГ ЛОВ си запазва правото да откаже публикация.