Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » БГ ЛОВ: МНОГО СЛУКА ПРЕЗ НОВИЯ ЛОВЕН СЕЗОН 2018/2019

БГ ЛОВ: МНОГО СЛУКА ПРЕЗ НОВИЯ ЛОВЕН СЕЗОН 2018/2019

vater Публикувана от vater | 05.08.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

БГ ЛОВ: МНОГО СЛУКА ПРЕЗ НОВИЯ ЛОВЕН СЕЗОН 2018/2019

Скъпи приятели, колеги ловци, съфорумци и партньори от цялата страна, на 11 август 2018 г. откриваме обичания от всички нас лов на прелетен дивеч. Българските ловци в следващите месеци с неописуемо вълнение и страст ще ловуваме на пъдпъдъци, гургулици, гривяци, горски бекаси и обикновени бекасини.

Като собственик и администратор на Ловен портал БГ ЛОВ имам честта и удоволствието да ви поздравя с откриването на новия ловен сезон 2018/2019 г. Ловът за всеки един от нас е удоволствие, начин на живот и директна връзка с дивата природа. Ние българските ловци се славим с умението си да празнуваме, да се радваме на романтиката, да обичаме и пазим дивата природа, да ценим другарството в живота и лова. Споделяйте и разказвайте за слуката си във ФОРУМА БГ ЛОВ, както и групата BG LOV във ФЕЙСБУК.

Очаквайте през новия ловен сезон много конкурси на ловна тематика с награди за българските ловци.

Желая ви много слука и незабравими ловни мигове по ловните полета на родината ни.

Наслука.

Васил Терзийски

Четете тук: ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

Посетете и тук: БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ - ВСИЧКО ЗА ЛОВА

Снимка: Любомир Петков