Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » БГ ЛОВ: МНОГО СЛУКА ПРЕЗ НОВИЯ ЛОВЕН СЕЗОН 2018/2019

БГ ЛОВ: МНОГО СЛУКА ПРЕЗ НОВИЯ ЛОВЕН СЕЗОН 2018/2019

vater Публикувана от vater | 05.08.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

БГ ЛОВ: МНОГО СЛУКА ПРЕЗ НОВИЯ ЛОВЕН СЕЗОН 2018/2019

Скъпи приятели, колеги ловци, съфорумци и партньори от цялата страна, на 11 август 2018 г. откриваме обичания от всички нас лов на прелетен дивеч. Българските ловци в следващите месеци с неописуемо вълнение и страст ще ловуваме на пъдпъдъци, гургулици, гривяци, горски бекаси и обикновени бекасини.

Като собственик и администратор на Ловен портал БГ ЛОВ имам честта и удоволствието да ви поздравя с откриването на новия ловен сезон 2018/2019 г. Ловът за всеки един от нас е удоволствие, начин на живот и директна връзка с дивата природа. Ние българските ловци се славим с умението си да празнуваме, да се радваме на романтиката, да обичаме и пазим дивата природа, да ценим другарството в живота и лова. Споделяйте и разказвайте за слуката си във ФОРУМА БГ ЛОВ, както и групата BG LOV във ФЕЙСБУК.

Очаквайте през новия ловен сезон много конкурси на ловна тематика с награди за българските ловци.

Желая ви много слука и незабравими ловни мигове по ловните полета на родината ни.

Наслука.

Васил Терзийски

Четете тук: ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

Посетете и тук: БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ - ВСИЧКО ЗА ЛОВА

Снимка: Любомир Петков