Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » БАБХ въведе със заповед приложението за смартфони „Модул Лов”

БАБХ въведе със заповед приложението за смартфони „Модул Лов”

vater Публикувана от vater | 10.07.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

БАБХ въведе със заповед приложението за смартфони „Модул Лов”

Изпълнителният директор на БАБХ д-р Дамян Илиев издаде заповед да се въведе в експлоатация приложението за смартфони „Модул Лов", като бяха определени и групите потребители.

Припомняме, че „Модул Лов" е разработка на БАБХ, с чиято помощ се събира информация за отстреляните диви свине и взетите от тях проби за изследване на африканска чума по свинете, трихинелоза и класическа чума по свинете. Така значително се улеснява събирането и обработването на информацията за дивите прасета. Освен това се предоставя възможност на ловците и служителите на ветеринарни лаборатории да виждат дистанционно резултата от изследването на изпратените проби. По този начин цялата процедура по изпращане на пробите и получаване на резултатите се съкращава значително. Пълният обем разменяна информация ще се съхранява онлайн и ще бъде лесно достъпна.

Приложението Модел Лов можете да изтеглите от тук: https://play.google.com

Наслука.