Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Екипировки » АРМАДА ПОНТИКА е изключителен представител на BALENO за Българския пазар

АРМАДА ПОНТИКА е изключителен представител на BALENO за Българския пазар

vater Публикувана от vater | 31.10.2011
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Армада Понтика

Белгийската фирма BALENO е с основна дейност изработка на облекла за работещите и спортуващи на открито. Каталогът на производителя е наистина сериозен и обхваща разнообразни outdoor дейности - лов, риболов, голф, туризъм, а също така и облекла със специални изисквания - примерно непромокаеми и термозадържащи костюми за океанските траулери и яхти.
Фирмата е част от текстилния концерн SIOEN и работи изцяло с негови материи и мембрани от изключително високо качество.

АРМАДА ПОНТИКА ЕООД е изключителен представител на BALENO за Българския пазар и като такъв, фирмата предлага на Българските ловци и риболовци ловни и риболовни облекла и комплекти от високо качество на достъпни цени.

В специализирана тема във форума БГ ЛОВ, Армада ще представя някои от предлаганите от фирмата промоции на дрехи с марката BALENO.

Влез в специализираната тема: Ловни облекла на Фирма BALENO - Белгия